Retourneren & annuleren

 

Retourneren
U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. Stuurt u de gehele bestelling retour, dan krijgt u het volledige orderbedrag inclusief eventuele betaalde verzendkosten gecrediteerd. Stuurt u een gedeelte van de bestelling retour, dan ontvangt u alleen het aankoopbedrag gecrediteerd van het geretourneerde product.

Retourinstructies:
- Stop het artikel terug in de originele verpakking (plastic zak)
- Stop het artikel daarna terug in de originele verzendverpakking (bubbel envelop)
- Plak het retouradres over u eigen adres heen
- Voeg de kopie van de factuur bij (deze ontvangt u geprint bij uw bestelling) of download het retourformulier en voeg deze toe.
- Plak de envelop goed dicht
- Geef het pakketje af bij een PostNL punt en frankeer deze voldoende.

Deze kosten voor het retourzenden bedragen circa € 4,10 inclusief Track & Trace code, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder.  Wanneer uw retourpakket onderweg bijvoorbeeld zoek zou raken van uw thuis naar de webwinkel heeft u de Track en Trace code nodig om aan te kunnen tonen dat u de bestelling aan ons heeft geretourneerd en zullen wij alsnog tot uitbetaling overgaan.

De kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@stropdassenkopen.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde is ontvangen.

Annuleren
Wilt u uw bestelling annuleren? Dat kan alleen als uw bestelling nog niet is verstuurd. Neem dan z.s.m. contact met ons op via onze contact pagina of stuur een e-mail naar info@stropdassenkopen.nl
Vergeet niet uw bestel/ordernummer te vermelden.

Ruilen
Helaas is het niet mogelijk om een artikel 1 op 1 te ruilen. Wanneer uw artikel niet naar wens is heeft u het recht deze binnen 14 dagen na ontvangst te retourneren. (zie hierboven de retourinstructies).
U ontvangt binnen 14 dagen het aankoopbedrag terug op uw rekening. U kunt direct een nieuwe bestelling plaatsen.
 

 

© 2021 - 2022 Stropdassenkopen.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel